Ha Ön még
nem donorunk


Csak egy kattintás és Ön is része lehet valami nagyszerűnek! Válassza ki a legközelebbi Haema Plasma központot, és foglaljon egy Önnek megfelelő időpontot.

Javasoljuk, hogy plazmaadás előtt egyen valamint és érkezzen hidratáltan, legalább 1,5 liter víz elfogyasztása után! Hozza magával a fényképes igazolványát, lakcímkártyáját és TAJ kártyáját. Ügyeljen arra, hogy érvényes és eredeti dokumentumok legyenek, digitális formátumot nem fogadunk el.

Ha minden egészségügyi kritériumnak megfelel, és a laboreredmények is zöld utat adnak csatlakozhat a plazmaadók hétköznapi hőseihez!

Ha Ön
már donorunk


Egy év alatt maximum 45 alkalommal adhat plazmát, azonban 2 plazmaadás között el kell teljen 48 óra, így a 3. napon ismét adhat plazmát. Emellett évente egyszer véradáson is részt kell vennie, ezzel is segítve a plazmaellátás mellett a teljes vérellátást is, amire szintén nagy szükség van.

Kattintson az időpontfoglalás gombra, válasszon egy közeli Haema Plasma központot, foglaljon időpontot, és lépjen rá a plazmaadás nemes útjára.